Restaurant 'It Lyts Bûthús'

Van harte welkom in ons nieuw ingerichte leer-werkrestaurant It Lyts Bûthús!

Uitsluitend op afspraak ontvangen en bedienen wij u als gast graag in ons smaakvol en gezellig ingericht restaurant ‘It Lyts Bûthús’. U kunt hier heerlijk eten. De menukaart is samengesteld uit een voor-, hoofd- en nagerecht in buffetvorm. Deze kaart wisselt per seizoen. We hanteren het concept: Eten wat de pot schaft!
Wij hebben er uit milieu- en kostenoogpunt voor gekozen om op deze manier zo weinig mogelijk afval te produceren. Daarnaast kunnen we het zo voor onze keukenmedewerkers overzichtelijk houden. Deze "beperking" in keuze doet natuurlijk niets af aan de kwaliteit en smaak van de gerechten.

In onze eetgelegenheid maken we op vrijdag ook afhaal- en bezorgmaaltijden op bestelling. Als u geen zin heeft om thuis zelf te koken, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres.

We kunnen durven best te zeggen dat eten bij It Lyts Bûthús een sensatie is voor mond, maag en ogen!
 

Inrichting restaurant


Het restaurant is ingericht met door medewerkers gemaakte decoratieartikelen, zelfgemaakte en/of opgepimpte meubelen en kunst. Alles is te koop! Zo kunt u na uw buik rond gegeten te hebben eens rustig door het pand wandelen en wellicht vindt u hier net dat product of meubel waar u naar op zoek was.

Kortom: Eten in It Lyts Bûthús is smakelijk en verrassend. Laat u ons van tevoren weten wat uw (eet)wensen in het restaurant zijn, zodat wij daar op in kunnen spelen. Wij zijn u graag van dienst!
 
Tot ziens,
Het Lyts Bûthús team
 


Restaurant It Lyts Buthus
Restaurant It Lyts Buthus interieur
Reastaurant It Lyts Buthus medewerker
Klik om te vergroten

Contact

Volg ons op

Meer weten?

  • Heb je een vraag of een opmerkingen, gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.
©2024 Stichting Op'e Timpe - | Website: Insite Design websites | Fotografie: ©Martina Ketelaar