Horeca

Leer/werkrestaurant It Lyts Bûthús is waar je werkt. Overdag draai je mee in de keuken of de bediening van het restaurant. Je zorgt voor een net restaurant en maakt lekkere gerechten/hapjes die tijdens de dag worden gegeten door je collega’s. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Iedere dag verse soep maken
  • Iedere dag cake/koek oid maken voor bij de koffie
  • Vruchten en groenten inmaken ( jam, olie, mosterd etc ) voor de verkoop
Ons restaurant is op afspraak open, waardoor je ook wel eens gevraagd wordt om in de avonduren of weekenden te werken. Dit vergt natuurlijk weer andere kwaliteiten en je moet hierbij wel tegen een beetje stress kunnen… De uren die je "extra" gewerkt hebt krijg je in de vorm van vrije dagen weer terug en soms zit er een kleine verdienste in.

We experimenteren ook met nieuwe gerechten voor de menukaart. Inmiddels zijn we ons aan het specialiseren als buffetrestaurant wat inhoudt dat we gerechten moeten leren te maken die we daar kunnen opdienen.

Je ziet het, werken in de horeca is heel afwisselend, geeft heel veel voldoening en plezier maar je moet wel een beetje flexibel zijn.

Aantal medewerkers op je afdeling:  4 personen
 


Klik om te vergroten

Contact

Volg ons op

Meer weten?

  • Heb je een vraag of een opmerkingen, gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.
©2021 Stichting Op'e Timpe - | Website: Insite Design websites | Fotografie: ©Martina Ketelaar