Spannende strijd om POPQUIZ titel

Na vijf pittige vragenronden,  gemaakt door Jan Maarten, Broer en Tineke,  waarin onder andere door Bauke en Meinze live gespeelde intro’s van bekende hits moesten worden geraden, stond het team Drents Akkoord uit Roden fier bovenaan, op de voet gevolgd door team De Eerste Prijs uit Bolsward. De derde plaats werd gedeeld door Team Rosenau (Bolsward) en Team Bols (Bolsward).

Omdat er in de finaleronde maar plek was voor drie teams, moesten Rosenau en Bols een tussenvraag beantwoorden en daarin bleek laatstgenoemd team de snelste te zijn.

Zo gingen Drents Akkoord, De Eerste Prijs en Bols naar de finale, waarin de drie teamcaptains zes open muziekvragen kregen voorgelegd en de score voor alle teams weer op 0 werd gezet. De winst ging uiteindelijk naar De Eerste Prijs, die daarmee haar pretentieuze teamnaam meer dan waarmaakte. De trotse teamleden Hans Zandleven, Jan Schaafsma, Willem Stellingwerff, Gerard Jonkers en Jesmer Kuiper kregen als winnaars een vrijkaartje voor een concert in Muzykkafee DeVille overhandigd en een goodiebag met producten.

De tweede prijs ging naar team Bols: Djoke Postma, Fred de Jong, Ivan Huisman, Agaath Ypma en Wilma Groenveld. De eervolle derde prijs ging naar Drents Akkoord: Hetty Stevens, Harm Jan Postema, Eva Postema, Roelof Slijfer en Max Stevens.

De antwoorden op de quizvragen zijn binnenkort terug te zien op onze site: www.devillehieslum.nl

Ook hier kun je antwoorden bekijken (PDF, 12MB)

Na afloop van de quiz bleef het nog lang gezellig in het bomvolle kafee. Dank aan alle deelnemers en bovenal hulde aan alle vrijwilligers van het Muzykkafee die deze mooie avond mogelijk maakten. Op naar de volgende editie in 2024!

De Uitslag op een rij : 

1. De Eerste Prijs
2. Bols
3. Drents akkoord
4. De eerste prijs
5, Team rosenau
6. Wonderland
7. Spoarsicht
8. De underdog, ward
9. Group 1850, de heldere lichten, team ’t Anker.
10. Wietse’s harem
11. Foppe and friends
12. De lellenbeffers
13. Maitsje my gek
14. The golden girls
15. De buufjes, de hippies
16. Wickedzzz
 

Contact

Volg ons op

Meer weten?

  • Heb je een vraag of een opmerkingen, gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.
©2024 Stichting Op'e Timpe - | Website: Insite Design websites | Fotografie: ©Martina Ketelaar