Maaitiid by Op 'e Timpe

Bekijk hier de foto's!


Eindelijk is het zover! net als de koeien in de lente weer naar buiten mogen, gaan ook wij de deuren openen in de vorm van een Voorjaarsmarkt met de titel:

Maaitiid by Op 'e Timpe.

Twee dagen lang (25 en 26 maart) wordt er door onze medewerkers, stagiaires, vrijwilligers en personeel acte de précense gegeven op onze locatie aan de Tempelreed 14. Een keur aan stands geven een beeld van wat de medewerkers van Op 'e Timpe allemaal wel niet kunnen maken en doen. Op 'e Timpe is zich al een tijdje aan het richten op natuur en duurzaamheid. Dat klinkt prachtig en modern, maar we hebben gemeend om deze grote doelen om te zetten in producten en diensten welke we dagelijks gebruiken en geen aanslag plegen op natuur en milieu.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij hier invulling aan geven? Kom dan 1 van deze twee dagen eens gezellig binnen wippen. Onze eigen stands worden aangevuld met winkels, organisaties en bedrijven die ook op lokaal nivo producten maken die wat meer rekening houden met onze leefomgeving.
Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom als je altijd al eens bij ons had willen zien. Kom samen met ons genieten van 2 dagen ongedwongen gezelligheid en sfeer op een wel heel mooie locatie!

groeten en tot ziens
Het TimpeTeam


 

Contact

Volg ons op

Meer weten?

  • Heb je een vraag of een opmerkingen, gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.
©2024 Stichting Op'e Timpe - | Website: Insite Design websites | Fotografie: ©Martina Ketelaar