PUB/POPQUIZ 2024

Geef je nu op !

We hebben ditmaal besloten niet alleen popvragen maar ook vragen over andere onderwerpen aan de deelnemende teams te stellen, om het zo nog wat gevarieerder te maken. Zoals altijd hebben we de vragen weer zelf gemaakt en deze hebben een behoorlijke moeilijkheidsgraad. Durf jij deze uitdaging aan?

Neem het dan – samen met je teamgenoten – in 5 quizronden (waarin 5 verschillende tijdsperioden aan bod komen) op tegen andere deelnemende teams.
Daarna volgt nog een spannende finaleronde, waarin de best scorende teams het tegen elkaar op mogen nemen. Wie weet, mag jouw team zich aan het einde van de avond laten kronen tot de winnaar!

Deelnemende teams dienen uit minimaal 4 en maximaal 5 personen te bestaan. Geef je tot uiterlijk 2 maart (22.00 uur) a.s. op via het mailadres: broerfeenstra@gmail.com

Graag je teamnaam en meteen ook alle teamleden doorgeven bij aanmelding, anders kunnen we je niet inschrijven.

In verband met de ruimte in het kafee kan er een maximaal aantal teams meedoen aan de Pop- en Pubquiz, dus geef je snel op. Anders is de kans groot dat de deelnemerslijst is volgeboekt. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

De entree bedraagt: 5 euro p.p.
(Graag met contant geld betalen bij de ingang). De deuren in Hieslum gaan om 19.15 uur open. De quiz begint om 20.00 uur.

Wellicht tot 9 maart!

Contact

Volg ons op

Meer weten?

  • Heb je een vraag of een opmerkingen, gebruik dan bij voorkeur ons contactformulier.
©2024 Stichting Op'e Timpe - | Website: Insite Design websites | Fotografie: ©Martina Ketelaar